Over Kaldi Apeldoorn

Gert-Jan Schilder van Kaldi Apeldoorn

Al sinds november 2001 is Kaldi in Apeldoorn gevestigd. Als je op zoek bent naar koffie en thee in Apeldoorn, ben je bij Kaldi Apeldoorn aan het juiste adres. Onze speciaalzaak, een succesvolle combinatie van horeca en retail, ligt aan de Paslaan (voorheen IJssalon La Venezia), in het centrum van Apeldoorn, en is meer dan de moeite waard om binnen te lopen. De geur van verse koffie komt je direct bij binnenkomst tegemoet. Wat ’n genot!

Als je bij ons binnenloopt nemen we je mee in de wereld van koffie, thee, accessoires, zoetwaren en zetsystemen, waaronder Jura volautomaten. Daarnaast kun je in ons sfeervolle Kaldi Café genieten van een lekkere cappuccino, samen met heerlijke huisgemaakte taart of een vers bereide tosti.

Met een team van vriendelijke, enthousiaste, gepassioneerde en deskundige medewerkers helpen wij u graag!

Koffie
Koffiebonen van Kaldi, dat is puur genieten. Zet thuis het perfecte kopje koffie met deze heerlijk gebrande koffiebonen. De koffiebonen van Kaldi zijn speciaal geselecteerd en komen uit alle werelddelen die koffiebonen produceren.

Daarnaast wij hebben wij per seizoen een koffie met de specifieke kenmerken. Voor de liefhebbers hebben wij een aantal keren in het jaar een specialty koffie; een bijzondere koffie in een kleine oplage.

Desgewenst wordt de koffie vers voor je gemalen. Afgestemd op uw zetmethode of uw koffiezetapparaat.

Thee
De theeën zijn met zorg geselecteerd door de professionals van Kaldi. De beste soorten zijn geproefd en onze kwaliteitsthee is speciaal verpakt om optimale versheid te garanderen. Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze.

Met meer dan 50 theesoorten kun je voor elk moment van de dag de juiste thee bestellen. Natuurlijk heeft Kaldi alle klassiekers in huis zoals Rooibos, Ceylon, Groene, Earl Grey, Darjeeling en zelfs Ice tea.

Jura Premium Partner
Kaldi Apeldoorn is officieel dealer van Jura, te weten Jura Premium Partner, wat inhoudt dat u nagenoeg alle machines uit het assortiment van Jura bij Kaldi Apeldoorn kunt bewonderen. Benieuwd welke Jura machine geschikt is voor u? Kom langs bij Kaldi Apeldoorn voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

In het verzorgingsgebied van Kaldi Apeldoorn wordt uw Jura machine gratis thuis afgeleverd en geïnstalleerd, inclusief koffiebonen!

Graag tot ziens bij Kaldi in Apeldoorn
Gert-Jan Schilder